9 november 2015

Bostadsmässan i Vanda - del 2

Att gå på bostadsmässan är nog inget vi tar oss tid till att göra varje år, hur är det med er? Jag tror faktiskt att vi inte besökt den sedan den ordnades i Vasa 2008. I år fick vi en inbjudan och passade därför på att ta en minisemester utan barnen.


Bilderna ovan är från Fiskarhedenvillans "Falken special", som var en av mina favoriter och dit vi faktiskt också fick leverera trappan. (Bild 1, 2 och 4 från Fiskarhedenvillan och deras Instagram-konto)

Nackdelen med att besöka så många hus på en dag är ju att man inte kommer ihåg var man sett vad. Planlösningarna är också svåra att ta in då man bara följer folkmängden och man får kanske ingen riktig helhetsbild av husen. Här följer i alla fall en del bilder som jag lyckades ta i trängseln.


Snyggt skrivbord med en speciell placering av lådan.


Den här väggfärgen är såå fin!


Smart förvaring under trappan.


Klädhängare från danska Skagerak - väldigt snygg och enkel design, skulle fungera bra som "gäst-hängare". Lite avundsjuk att jag inte kommit på den idén själv faktiskt, undrar om de har patent på den... :)


Att ha belysning i ett spår bakom spisen var en bra idé, även om detta vardagsrum nog känns lite väl kliniskt för min smak.Nästa år ordnas bostadsmässan i Seinäjoki. Då ska jag nog ta mig dit igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar