11 oktober 2015

Här blir vi kvar!

Det var egentligen tänkt som ett tillfälligt boende, istället för att hyra en lägenhet i stan. Men efter att ha bott ett tag i det som tidigare varit Christians farmors och farfars gamla hus, insåg vi att det är här vi vill slå oss ner. Att få bo vid en grusväg, med flera andra röda stugor intill, centralt i byn men ändå lite som på landet, högt uppe på en backe med utsikt över byn men samtidigt skyddat från insyn – det perfekta läget för oss!
Ett gammalt flygfoto från 1995

Vi var ganska unga då vi flyttade in, 23 och 24 år. Huset har krävt en hel del renoveringsjobb, men vi har lärt oss mycket på vägen. När barnen kom blev det aktuellt att bygga ut den lilla stugan och nu, snart 11 år sedan vi flyttade in, börjar vi så småningom vara klara.
Huset sommaren 2015

Jag tycker om både moderna och gamla hus, men en utbytesperiod i Tyskland strax före vi flyttade in, fick mig att verkligen börja uppskatta de gammaldags röda stugorna som vi har här hemma. Därför har vi försökt hålla oss till en sådan stil som passar vårt hus när vi inrett. Sedan hoppas jag få utlopp för mina mer moderna inredningsidéer i ett annat projekt.

I den här bloggen vill jag dela med mig av vårt eget hus, men också skriva om andra saker som inspirerar mig inredningsmässigt. Eftersom vi har ett eget företag som verkar inom inredningsbranschen kanske det också kommer något inlägg med inspirerande bilder därifrån.

Välkommen och hoppas du ska trivas! 

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt! :) Jag skall nog börja kika in här hos dej.

    SvaraRadera